3D capacity
PlusNewMedia
Triple-D

CONTACT

Krachten gebundeld

3D capacity, +NM en Triple-D zijn per 1 september 2015 een strategische samenwerking aangegaan. Dat betekent hoogwaardige interactieve 3D applicaties, animaties en 3D impressies van zowel vastgoed- als nautische projecten van internationale allure onder één dak.

3D CAPACITY

Internationale 1ste prijs Virtuele Maquette

3D capacity is koploper op het gebied van Virtuele Maquettes. De afgelopen jaren zijn interactieve 3D applicaties ontwikkeld voor kleine tot (zeer) grote gebiedsontwikkelingen, centrumplannen, stationsgebieden, infrastructurele projecten, waterprojecten, vrije kavelprojecten, winkelcentra en kantoren. Per jaar worden gemiddeld 50 Virtuele Maquettes aan het portfolio toegevoegd.

PLUSNEWMEDIA

Visuele Content en Digitale Tools

PlusNewMedia produceert hoogwaardige visuele content voor de vastgoed en de nautische sector. Naast de productie van overtuigende Artist Impressies heeft PlusNewMedia jarenlange ervaring in de productie van 3D Animaties, dé manier om de propositie van een project op aansprekende manier uit te dragen.

TRIPLE-D

Top 30 3D Artists ter wereld

Triple-D is George Nijland. Met bijna twintig jaar ervaring en een uitgebreid (inter)nationaal portfolio heeft hij naam gemaakt in de 3D wereld. Zijn beelden zijn nauwelijks van foto's te onderscheiden. George heeft verschillende internationale prijzen op zijn naam staan en maakt deel uit van de prestigieuze Vray World jury.

ARTIST IMPRESSIONS

Niet van echt te onderscheiden. Prikkelend voor de doelgroep. Plannen perfect naar wens in beeld voor drukwerk, website of bouwbord. Een eerste indruk maak je maar één keer.

VIRTUAL REALITY

Immerse yourself in a stereoscopic environment. Oculus / Gear VR

CONTACT
...

Samsung Gear VR

...

Oculus Rift

...

Google Cardboard

3D INTERACTIVE APPS

Walk through your future home on tablet or smartphone. Present a 3D home on a 2D leaflet with Augmented Reality. Plans conveniently made comprehensible for a broad audience.

CONTACT

JOBS

Altijd op zoek naar aanstormend talent voor onze teams.

(Junior) Account Manager New Business

Jij ziet net als wij grote mogelijkheden in de markt voor onze innovatieve producten. Als geen ander weet je de wensen van onze klanten om te zetten in spectaculaire opdrachten voor onze productieteams. Je bent op korte termijn beschikbaar als uitbreiding van ons sales team in de Cabfab, Den Haag. Je hebt de potentie en ambitie om van Account Manager New Business uit te groeien naar de rol van Account Manager en Key Account Manager. Dat ben jij?

Apply

Web / App Developer

De techniek van het internet kent voor jou geen geheimen. Je onsluit complexe visuele producten en applicaties online voor onze klanten. Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen door jouw tools optimaal centraal en online ondersteund. Je hebt affiniteit met Virtual Reality en 3D interactieve applicaties op diverse platforms. PHP, SQL en CSS zijn tweede natuur en met je kennis van C# draag je je steentje bij aan de ontwikkeling van onze applicaties. Dat ben jij?

Apply

Contact

Get in touch with us for more information or a live demostration of our work.

    Saturnusstraat 60 Unit 22, 2516 AH The Hague, The Netherlands

    +31 (0) 70 888 0425

    info@3dcapacity.eu